0+
0

Nieuws maken en nieuws delen. Het zit ons in het bloed. Al sinds 1934. Toen startte Wullem Maes een “copiëer, lichtdruk en stencilinrichting”. Daar maakte en vermenigvuldigde hij clubbladen, verslagen, circulaires en convocaten. Tijdens de oorlog deed hij hetzelfde met een verzetskrantje. Zijn zoon Jos Maes richtte in maart 1967 het weekblad Op de Keper op en verspreidde daarin het plaatselijke nieuws. De derde generatie Maes – kleinzoon Bart – geeft nu vorm aan een hele serie moderne varianten. En in feite is er aan het basisprincipe de afgelopen 80 jaar weinig veranderd. Het doelgericht verspreiden van content. Het leggen van waardevolle connecties tussen bedrijfsleven en lezers. Het zien van de mogelijkheden die de hedendaagse media bieden. Het is een vak apart. Een vak dat we tot in de puntjes beheersen.


Art-is mediagroep is een team van gepassioneerde verhalenvertellers. We zijn creatieve filmmakers, videojournalisten, fotografen en redacteuren. Continu op zoek naar nieuws, interessante verhalen, interessante mensen en onderwerpen. Daarom maken en verslaan we nieuws in heel Midden-Limburg. We vertellen verhalen die het waard zijn om gedeeld te worden. We bieden inwoners, bedrijven en bezoekers van de grootregio Weert, een aantal krachtige websites, social mediakanalen en gedrukte media. We ontwikkelen daarvoor waardevolle en relevante lifestyle, zakelijke en journalistieke content die mensen informeert en in beweging brengt.

Art-is mediagroep is een volledig geïntegreerd en innovatief marketingmediabedrijf dat vanuit verschillende disciplines opereert. Aangestuurd door een overkoepelende strategisch-conceptuele denktank en uitgevoerd door gespecialiseerde afdelingen. Zodoende zijn we in staat om ook voor de zakelijke markt content te ontwikkelen die aansluit bij de communicatie- en marketinginspanningen van bedrijven, instellingen en gemeenten. Of het nu gaat om branded content, sponsored media, bedrijfsfilms, evenementregistratie, (product)presentatiefilms, drone filmbeelden of actiematige commercials. De specialisten van Art-is mediagroep denken mee, bedenken, ontwikkelen, voeren uit en zorgen ervoor dat het gezien en gedeeld wordt.Top